• 1401/12/20

آئین جشن نیمه شعبان در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

روز 16 اسفند 1401، در آستانه سالروز ولادت حضرت مهدی موعود (عج)، آئین جشن ولادت در سالن کنفرانس اندیشه مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب در آئین جشن نیمه شعبان، مدیر این مرکز طی سخنانی عید بزرگ ولادت حضرت مهدی موعود (عج) را به تمامی کارکنان تبریک گفت و از همراهی و همدلی آنان با ارائه خدمات شبانه روزی به بیماران و مراجعین با وجود تمام فراز و نشیبهای سال 1401 قدردانی نمود.

«حمید پناهیان» همچنین از مهمترین رویدادهای مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب در سالی که گذشت به خدمت رسانی و مدیریت مناسب بیماران آنفلوآنزا - با میانگین مراجعه هزار بیمار در ماه، طی پائیز 1401 - و همچنین انجام ارزیابی جامع استانداردهای اعتباربخشی بیمارستانی اشاره کرد و کسب رتبه درجه یک اعتباربخشی را افتخاری برای تمامی کارکنان این مرکز دانست.

«حمید پناهیان» ادامه داد: بالاترین سرمایه هر سازمان نیروی انسانی آن است و این مرکز همواره تمام تلاش خود را برای جامه عمل پوشاندن به این مهم انجام داده و با در نظر گرفتن تدابیری از جمله پرداخت به موقع کارانه کارکنان همواره سعی در پیشرو بودن در آن را نیز دارد.

مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب در بخش دیگری از سخنان خود، از تلاش برای به ثمر رساندن پروژه های عمرانی نیمه تمام مرکز گفت و در پایان نیز ضمن ارج نهادن به سالها خدمت صادقانه بازنشستگان این مرکز، پیشاپیش آغاز سال نو را تبریک گفت و برای تمامی همکاران و خانواده های آنان آرزوی بهروزی و سلامتی نمود.

اجرای مولودی خوانی، موسیقی سنتی، پخش نماهنگ تبریک نیمه شعبان از سوی کارکنان، برگزاری مسابقه حضوری و قدردانی از بازنشستگان و برگزیدگان کمیته مدیریت دانش در سال 1401 با اهدای لوح تقدیر و هدایا از دیگر برنامه های اجریی در این آئین بود./ رئیسی