• 1401/05/01

آزمون جامع توجیهی بدو خدمت کارکنان مورخ روز جمعه 7 مرداد ماه

قابل توجه همکاران ارجمند؛

به استحضار می‌رساند آزمون جامع توجیهی بدو خدمت کارکنان وزارت بهداشت بصورت حضوری در روز جمعه مورخ 7 / 5 / 1401 همزمان با سراسر کشور در مرکز جامع آزمون (شهر صدرا) برگزار خواهد شد. این آزمون بصورت الکترونیک برگزار می‌گردد. لذا، خواهشمند است اطلاع‌رسانی لازم در اسرع وقت صورت پذیرد.

1. ثبت‌نام توسط کارکنان واجد شرایط : از روز چهارشنبه 29 / 4 / 1401 تا روز یکشنبه 2 / 5 / 1401 با مراجعه به سامانه کارمند وزارت به آدرس karmand.behdasht.gov.ir

* حتما در هنگام ثبت نام، تمامی اطلاعات درخواستی به ویژه حوزه امتحانی توسط کارمند مشخص گردد.

* پس از ثبت نام، امکان انصراف از آزمون وجود ندارد. (افرادی که به هر دلیل در آزمون مردود شوند از آزمون مرحله بعد محروم خواهند شد)

2. صدور کارت ورود به جلسه: چهارشنبه - پنجشنبه 5 و 6 مرداد ماه

نکات مهم:

* این آزمون صرفا برای واجدان شرایط فعال می‌باشد و سایر کارکنانی که به هر دلیل واجد شرایط نیستند امکان شرکت در این دوره از آزمون را ندارندو می‌توانند در آزمونهای بعدی که بصورت ماهیانه برگزار خواهد شد شرکت نمایند.

* واجدان شرایط (در صورت نداشتن عکس در سامانه) حتما عکس پرسنلی خود را در سامانه کارمند وزارت بارگذاری نمایند.

شرایط شرکت در آزمون جامع توجیهی بدو خدمت:

1.  قبولی در 6 فصل اول و دریافت تیک سبز در سامانه کارمند وزارت

2. ارسال کد ملی و نمره قبولی گزارش شناخت به اداره آموزش و توسعه (توسط واحد مربوطه)

3. بارگذاری فایل سوگندنامه در سامانه کارمند وزارت

«معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز»