• 1401/09/24

اطلاعیه و فراخوان برگزاری سوگواره شعر فاطمی با عنوان «یاس کبود»

ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به استحضار می رساند مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد در آستانه فرا رسیدن "ایام فاطمیه و شهادت خیرالنساءالعالمین حضرت فاطمه زهرا (س)" با هدف شناخت بیشتر ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) و گسترش فرهنگ شعر آیینی ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان وزارت بهداشت "دومین سوگواره شعر فاطمی با عنوان «یاس کبود»" را برگزار نماید.

این سوگواره صرفاً در رشته شعر بوده و در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار می گردد و حسب ضوابط تعریف شده، کلیه دانشجویان گرامی شاغل به تحصیل و  اساتید و کارکنان محترم دانشگاه می توانند در فراخوان ارسال شعر شرکت و آثار خود ( حداکثر 2 اثر ) را تا پایان وقت اداری دوشنبه 28 آذرماه از طریق پست الکترونیک به آدرس farhangi_gh@sums.ac.ir  ارسال نمایند.

شایان ذکر است پس از اتمام داوری در مرحله دانشگاهی، مشخصات و آثار برگزیدگان (رتبه‌های اول تا سوم) به مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت ارسال می گردد و همزمان با دهه دوم فاطمیه، در قالب مراسم اختتامیه از صاحبان آثار برگزیده در سه گروه دانشجو، استاد و کارمند تجلیل بعمل می آید.

«معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز»