• 1399/04/09

انجام فرایند غیر حضوری وام با ثبت نام در سامانه صندوق قرض الحسنه دانشگاه

قابل توجه کلیه اعضای محترم صندوق قرض الحسنه دانشگاه علوم پزشکی شیراز (رسمی-پیمانی و قراردادی)؛

به استحضار می رساند با تلاش و پیگیریهای هیات مدیره محترم صندوق قرض الحسنه دانشگاه، سامانه الکترونیکی صندوق قرض الحسنه دانشگاه به نشانی sandogh.sums.ac.ir  جهت انجام کلیه فرایندهای مربوط به وام به صورت غیر حضوری (حتی ضمانت ضامنین) راه اندازی گردیده است.

کلیه اعضای محترم صندوق برای انجام امور وام، باید پس از مراجعه به سامانه فوق، نخست ثبت نام نموده و سپس از طریق کد ملی و کد عبوری که سامانه ارائه می نماید وارد سامانه شده و مراحل بعدی را تکمیل نمایند.

لازم به ذکر است تا اطلاع ثانوی تنها نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام گردد. جهت ادامه امور، اطلاع رسانی خواهد شد.

«بهاری» ؛ رابط صندوق قرض الحسنه دانشگاه در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب