• 1403/02/25

بخشنامه برنامه حضور در ساختمان مرکزی دانشگاه

باسمه تعالی

پیرو مصوبه هیأت رئیسه محترم دانشگاه در تاریخ 17 / 02 / 1403 و بخشنامه های پیشین در خصوص *برنامه زمانبندی حضور رؤسا، مدیران و کارشناسان واحدها در حوزه ستاد دانشگاه،* مجدداً برنامه زمانبندی مذکور ارسال می گردد. با توجه به تفویض اختیار برخی از امور به واحدها و الکترونیک شدن برخی از فرآیندها انتظار می رود بخش زیادی از مراجعات به ستاد دانشگاه کاهش یابد اما گاهاً مشاهده می شود برخی مراجعات ضروری نبوده و با مذاکره تلفنی و مکاتبه قابل رفع خواهد بود. مقتضی است دستور فرمایید ضمن رعایت دقیق برنامه زمانبندی، پیگیری امور مربوطه از طریق سیستم پیام اتوماسیون، سامانه های موجود و تماس تلفنی انجام پذیرد و همچنین از حضور غیرضروری در روزهای تعیین شده نیز جلوگیری گردد و متعاقباً از ارجاع کارکنان نیز به ستاد دانشگاه خودداری فرمایند.

*شایان ذکر است؛ حضور در روزهای خارج از برنامه (در صورت ضرورت و فوریت) صرفاً با هماهنگی معاونت محترم بهداشت و اخذ مجوز امکان پذیر می باشد، در غیر اینصورت مأموریت فرد یا افراد مذکور لغو گردیده و حضور در روزهای برنامه ریزی شده با یک جلسه تأخیر انجام می گردد.*

برنامه زمانبندی حضور واحدهای محیطی در ستاد دانشگاه:

1- دانشکده ها، مراکز بهداشت شهدای والفجر و انقلاب، اورژانس استان و برج پژوهشی: اولین دوشنبه و سومین دوشنبه هر ماه .

2- *بیمارستان ها، مراکز آموزشی درمانی شیراز، درمانگاه های شهید مطهری و امام رضا(ع) و پوستچی: دومین یکشنبه و چهارمین یکشنبه هر ماه .*

3- شبکه ها، بیمارستان ها و دانشکده های شهرستان هااولین یکشنبه و سومین یکشنبه هر ماه .

لازم به ذکر است:

1- رعایت مفاد بخشنامه در نتایج مدیریت عملکرد آن مرکز مؤثر می باشد.

2- مدیران و کارشناسان ستادی ملزم هستند که پاسخگویی مناسب و به موقع به سؤالات و ابهامات مدیران و کارشناسان واحدهای محیطی را داشته باشند.

«دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز»