• 1398/12/20

تفاهم نامه آموزشی با مجتمع آموزشی دیباگران

قابل توجه کارکنان گرامی

به استحضار می رساند، با توجه به تفاهم به عمل آمده بین اداره فوق برنامه دانشگاه و مجتمع فنی تهران (دیباگران،نمایندگی شیراز) دانشجویان،اساتید و کارمندان محترم دانشگاه می توانند از تخفیف 15 درصدی دوره های آموزشی این مرکز، برخوردار شوند. لذا علاقمندان جهت شرکت در این دوره ها و استفاده از تخفیف آن به واحد فوق برنامه دانشگاه واقع در ساختمان مرکزی، ساختمان شهید علیمحمدی مراجعه و معرفی نامه دریافت نمایند.اهم رشته ها و مباحث ارائه شده بدین قرار می باشد:

دپارتمان مدیریت و کسب و کار(دوره های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت)

دپارتمان کامپیوترو  ICT ( ICDL جامع، دوره های شبکه، برنامه نویسی، طراحی وب)

دپارتمان فنی و مهندسی

دپارتمان زبان های خارجی (IELTS، Speaking ، Termaly)

دپارتمان حسابداری و علوم مالی و بورس

دپارتمان هنر و گرافیک (عکاسی، لایت روم، فتوشاپ، ایلاستریتور، نقاشی)

دپارتمان مد و پوشاک (طراحی لباس، الگو و دوخت)

دپارتمان معماری (کلیه ی نرم افزار های معماری، دکوراسیون داخلی و شهرسازی )

شایان ذکر است که برای کلیه دوره ها، مدرک دوزبانه مجتمع فنی تهران با قابلیت ترجمه رسمی صادر می گردد. و در صورت تمایل، دانشپذیران محترم، امکان ارائه گواهینامه آموزشی از کالج بین المللی city & Guilds انگلستان یا کالج ITD کانادا نیز وجود دارد.

ضمناً علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام واحد فوق برنامه به آدرس@artsum2 بپیوندید. و یا با شماره 32122641 تماس حاصل فرمایند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز