• 1398/11/18

فرخوان کمیته مدیریت دانش با موضوع " معیار انتخاب و تشویق کارکنان"

روز 15 فروردین 98، دبیر کمیته مدیریت دانش در بیمارستان شهید آیت الله دستغیب، از اعلام موضوع اختصاصی " معیار انتخاب و تشویق کارکنان" و فراخوان مشارکت تمامی کارکنان با ارائه دانش (پیشنهاد) جهت شش ماهه نخست سال 98 خبر داد.

ساناز صفائی، دبیر کمیته مدیریت دانش در بیمارستان شهید آیت الله دستغیب، با اعلام این خبر افزود: با هدف ترغیب کارکنان و مشارکت هدفمند آنان علاوه بر پذیرش دانش (پیشنهاد) در تمامی حوزه های بیمارستان یک موضوع نیز به عنوان موضوع اختصاصی به فراخوان گذاشته می شود. از آنجا که نیروی انسانی سرمایه ارزشمند سازمان می باشد و ارتقاء و تشویق آنان موجب افزایش انگیزه و در نتیجه بهره وری می گردد، جهت شش ماهه نخست سال 98 نیز موضوع فراخوان پیشنهاد " معیار انتخاب و تشویق کارکنان" می باشد و از تمامی کارکنان درخواست می شود که در خصوص این موضوع پیشنهاد، بهبود، طرح اجرایی و تجارب ارزنده خود را به آدرس سامانه الکترونیکی مدیریت دانش ( idea.sums.ac.ir ) ارسال نمایید.

• کد خبری : 19477