مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب
گفتگو با الهام نوری نژاد و راضیه ذنوبی به مناسبت روز پرستار
-
امسال در حالی یلدا را پشت سر گذاشتیم که با گذشت نزدیک به یک سال از شیوع ویروس کرونا، نگرانی و دغدغه کادر درمان به ویژه پرستاران از روزهای پس از شب یلدا و دروهمی های خانوادگی است.
«الهام نوری نژاد»، پرستار مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب شیراز است که مدتی با حضور در مرکز آموزشی درمانی شهید فقیهی در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارد.
وی با اشاره به اثر بخشی همراهی مردم با محدودیت های کرونایی در کاهش آمار ابتلا به کرونا در استان فارس گفت: همراهی مردم در رعایت پروتکل ها همچون زدن ماسک و همراهی اصناف و بازاریان با وجود شرایط دشوار فرا رو در تعطیلی کسب و کار، به مثابه نیروی انرژی بخش برای کادر درمان است که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند.
«نوری نژاد»، گفت: بیماران را همچون اعضای خانواده خود می دانیم و همه تلاش خود را برای درمان آنها انجام می دهیم.
وی از کار در بخش درمان بیماران کووید 19 بیمارستان شهید فقیهی به عنوان یکی از فصل های دشوار در فعالیت حرفه ای خود یاد کرد و گفت: حجم کار، استرس و فشار کاری، شرایط سخت و دشواری را برای ادامه فعالیت در بخش درمان کرونا ایجاد می کند اما عشق به همنوع سبب می شود که این مسائل را از یاد ببریم و تمام فکر و ذهن ما، درمان بیمارانی باشد که با شرایط دشواری روبرو هستند.
نوری نژاد افزود: تفاوتی که شرایط امروز با گذشته دارد این است که به خاطر در ارتباط بودن با بیماران مبتلا به کووید 19، تاگزیر هستیم که برای سلامت عزیزانم همچون پدر و مادر و خواهران و برادرم، فرزندم و خانواده آنها را بسیار کم ببینم و این شرایط عاطفی دشواری را برای فعالان کادر درمان ایجاد می کند.
وی ادامه داد: طبیعتا در این شرایط اگر کادر درمان هنگام خروج از بیمارستان با صحنه هایی مبنی بر رعایت اصول بهداشتی روبرو شوند، انرژی دو چندان می گیرند و امیدوار می شوند که نتیجه تلاش ها به شکست کرونا منجر می شود.
این پرستار مرکز آموزشی درمانی شهید دستغیب درباره لحظات دشوار دوران کاری خود گفت: وقتی بیمارت در طی یک شیف کاری با تو در مورد آرزوها و خانواده اش درد دل کرده و فردا باز می گردی تا او را به ادامه زندگی امیدوار کنی اما ناباورانه می بینی که تختش خالی و فوت کرده است، لحظه بسیار دشواری است که متاسفانه در دوران کرونا، تکرار و تکرار می شود.
نوری نژاد در ادامه توجه به وضع پرستاران شرکتی بیمارستانها را خواستار شد و گفت، بدون شک، ارتقای وضع این گروه از کادر درمان، پاداش شایسته ای برای ایستادگی و جانفشانی آنها در وضع شیوع کرونا است.
«راضیه ذنوبی»، دیگر پرستار مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب است که مدتی را نیز با سایر مراکز درمان کرونا همکاری داشته است. او هم درخواست مشابهی از مردم دارد که خویشتنداری کنند و در محافل و دورهمی ها حضور نیابند.
«ذنوبی»، گفت: ویروس کرونا بر بسیاری از کسب و کارها و مشاغل
اثر منفی گذاشته است. از این رو هم اینک که شرایط بهتری نسبت به ماههای گذشته از نظر شیوع کرونا داریم، حیف است نتیجه تلاش
جمعی در کشور را به هدر دهیم./ ایرنا 30 آذر 99
وی ادامه داد: پدربزرگ و مادر بزرگ ها و پدرها و مادرها برای همه ما عزیز هستند اما جان و سلامت آنها از دیدن آنها مهمتر است؛ نمی گویم که احوالپرسی از آنها نداشته باشیم بلکه در شبکه های اجتماعی با آنها دیدار کنیم و محبت خود را نثار آنها نماییم و از آنها بخواهیم که دعا کنند این شرایط دشوار پایان یابد.
«ذنوبی» درباره شرایط دشوار پرستاری در شرایط کرونا گفت: به قول معروف، عشق به مردم بهای جانمان است. ایستاده ایم به حرمت عهدی که بستیم؛ حال دلمان خوب نیست، خسته ایم اما با تمام نگرانی و دلهره ها، لبخند می زنیم به مادری که چند روز بعد از شرکت در میهمانی، بی رمق بر روی تخت بیمارستان افتاده است.
وی ادامه داد: با توجه به زدن ماسک و پوشیدن لباس مخصوص، گاه تشنگی امام ما را می برد اما دستان سرد بیمارم را که حس می کنم، خود را از یاد می برم و تلاش می کنم گرمابخش و ناجی بیمار شوم.
نظر دهید