• 1402/12/08

آئین عیادت از کودکان بستری همراه با تقدیم هدایا در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب به مناسبت عید ولادت حضرت ولیعصر(عج)

به مناسبت عید ولادت حضرت ولیعصر (عج)، مسئولان مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب با حضور در بخشهای بستری اورژانس و داخلی کودکان ضمن عیادت و دلجویی از کودکان بستری، با تقدیم هدایایی این عید فرخنده را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب، به مناسبت عید ولادت حضرت ولیعصر (عج)، و با همکاری بسیج جامعه پزشکی و کمیته مدیریت دانش، جمعی از مسئولان و کارکنان با حضور در بخشهای اورژانس و داخلی کودکان این بیمارستان ضمن عیادت و دلجویی از کودکان بستری، با تقدیم هدایایی این عید فرخنده را تبریک گفتند.

در حاشیه این آئین «سمیه منتظری»، دبیر کمیته مدیریت دانش در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب گفت: با توجه به اهمیت خرد جمعی در سازمان، امسال با هدف بهره مندی از نظرات و پیشنهادات مراجعین و همراهان بیمار در راستای ارتقای رضایتمندی آنان از خدمات، هدایایی با آرم مدیریت دانش تدارک و بین بیماران توزیع شد. همچنین معرفی مختصر و آموزش نحوه دسترسی به سامانه مدیریت دانش، نیز درراستای آشنایی همراهان بیماران این بخشها ارائه شد.

در این آئین که صبح روز هفتم اسفند 1402 در بخشهای بستری کودکان مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب برگزار شد، «حمید پناهیان»، مدیر مرکز، «ساناز صفائی»، مدیر خدمات پرستاری، «سمیه منتظری»، دبیر کمیته مدیریت دانش و تعدادی دیگر از مسئولان و کارکنان حضور داشتند./