• 1402/01/21
مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

آغاز خدمت رسانی واحد فیزیوتراپی در مکان جدید آن در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

همزمان با آغاز سال 1402 ، واحد فیزیوتراپی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب با هدف استاندارد سازی و سهولت دسترسی بیماران هموفیلی و تالاسمی به ساختمان جامع درمانی هموفیلی و تالاسمی فاطمه الزهرا (س) در این مرکز انتقال یافت.

«حمید پناهیان»، مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب با اشاره به آغاز خدمت رسانی واحد فیزیوتراپی به بیماران در مکان جدید آن، گفت: این مرکز در تمامی اقدامات خود دو اصل مهم کیفیت و ایمنی بیماران را در نظر گرفته و در همین راستا و نیز به منظور افزایش رضایتمندی بیماران و مراجعین، پس از آمادگی زیرساختهای لازم، بخش فیزیوتراپی به مکان جدید آن در ساختمان جامع درمانی هموفیلی و تالاسمی انتقال یافت.  که مکان جدید دارای ویژگیهای نوساز بودن، وسعت فضای فیزیکی نسبت به فضای قبلی و دور از ازدحام است و مهمتر از همه اینکه دسترسی به آن برای بیماران هموفیلی و تالاسمی نیز با توجه به موقعیت قرار گیری، با سهولت بیشتری همراه خواهد بود.

پیش از این واحد فیزیوتراپی در ساختمان شماره 2 مرکز آموزشی درمانی شهید دستغیب و مجاور بخشهای پر ازدحام چشم و اتاق عمل مستقر بود./ رئیسی

• گروه خبری : اخبار