• 1402/12/14
بخشنامه فوری

ارسال پیشنهادات و اقدامات جهت شرکت در سومین جشنواره ابتکارات، طرح ها و ایده های برتر با موضوع منابع انسانی

قابل توجه همکاران گرامی

به استحضار می رساند، با توجه به پیش رو بودن روز ملی منابع انسانی و به منظور ارج نهادن به جایگاه منابع انسانی در نظر است همایش ملی منابع انسانی و سومین جشنواره ابتکارات، طرح ها و ایده های برتر با موضوع منابع انسانی  با مشارکت فعال همه دانشگاه / دانشکده / مؤسسات علوم پزشکی سراسر کشور توسط وزارت متبوع برگزار گردد.

همچنین در این همایش در نظر است از آثار برتر مرتبط با حوزه منابع انسانی در قالب های زیر تقدیر به عمل آید:

<<<اول: طرح ها و ایده های نوآورانه حوزه منابع انسانی با توجه به چالش های موجود:

منظور از ایده نوآورانه، بکارگیری روشهای خلاق جهت حل مشکلات حوزه منابع انسانی جهت افزایش کارایی و اثربخشی سازمان می باشد. در این خصوص همکاران بایستی یک خلاصه گزارش شامل عنوان، بیان مسئله، روش اجرا و نتایج که به تأیید مدیر رسیده باشد، ارائه دهند.

<<<دوم: کلیپ های گزارشی و آموزشی مرتبط با حوزه منابع انسانی:

منظور از این بند، تسهیل آموزش و یادگیری قوانین و مقررات حوزه منابع انسانی و نهادینه سازی استفاده از روشهای نوین آموزشی در فرایند های مختلف به صورت کلیپ آموزشی است. کلیپ های تهیه شده بایستی صرفاً مرتبط با قوانین و مقررات، فرایندهای حوزه منابع انسانی باشد. مدت زمان کلیپ حداکثر پنج دقیقه و دارای کیفیت مناسب باشد.

<<<سوم: پوسترهای تحلیلی و آموزشی مرتبط با حوزه منابع انسانی:

منظور از این بند، تسهیل آموزش و یادگیری قوانین و مقررات حوزه منابع انسانی در فرایندهای مختلف با استفاده از پوستر است. پوسترهای تهیه شده بایستی مرتبط با قوانین و مقررات حوزه منابع انسانی بوده و دارای بخش های عنوان، شرح قانون، خلاصه، تحلیل و ... باشد.

موضوعات و محورهای این فراخوان فرایندهای مدیریتی و نوآوری، برنامه ریزی و جذب نیرو، آموزش و توانمندسازی، قوانین و مقررات، جبران خدمت، مدیریت عملکرد و مدیریت اطلاعات و دیده بانی است.

علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ 22/ 12/ 1402نسبت به  ارسال اطلاعات در هر محور به همراه مستندات لازم به منظور ارزیابی و انتخاب آثار برگزیده به مدیریت منابع انسانی دانشگاه اقدام نمایند.

« معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز»