• 1401/12/20

برپایی جشنواره غذا به همت کمیته مدیریت دانش در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

روز 16 اسفند 1401، به مناسبت عید فرخنده ولادت حضرت مهدی (عج)، جشنواره غذا به همت کمیته مدیریت دانش مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغب برگزار شد.

دبیر کمیته مدیریت دانش در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب با اعلام این خبر گفت: جشنواره غذا با هدف افزایش نشاط سازمانی در راستای اجرایی نمودن فراخوان کمیته مدیریت دانش در این مرکز برگزار شد و عواید حاصل از فروش محصولات ارائه شده در این جشنواره نیز صرف کمک به دانش آموزان نیازمند خواهد شد.

«سمیه منتظری»، همچنین از اقدام خلاقانه مشارکت کنندگان با کمیته مدیریت دانش با تهیه نماد کمیته مدیریت دانش به شکل شیرینی و توزیع بین مراجعین جشنواره غذا، قدردانی نمود.

جشنواره غذا در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب با همکاری بسیج این مرکز در محل سالن سلف سرویس و از ساعت 11 صبح به مدت یک ساعت برپا و با استقبال کارکنان این مرکز همراه بود./ رئیسی