• 1399/05/01
  • - تعداد بازدید: 252
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راهنمای خود مراقبتی آسم در زمان شیوع کووید 19

-

به علت وجود برخی شباهتها در آسم و کووید - 19 و ضرورت رعایت ملاحظات لازم، «طیبه روستا»، مسئول آموزش مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب، مطالب از راهنمای خود مراقبتی  ارائه شده توسط دفتر مدیریت بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را ارائه نمود.
افراد مبتلا به بیماری های مزمن ریوی  ( به ویژه بیماری کنترل نشده ) مستعد ابتلا به اشکال شدید تر بیماری کووید 19 می باشند و میزان بستری در بیمارستان و عوارض این بیماری در این گروه از بیماران بیشتر است. لذا درمان مناسب بیماران مبتلا به آسم و حفظ سطح کنترل بیماری در دوره شیوع ویروس کرونا در جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نکته ای که باید بدان توجه داشت این است که به دلیل مشابهت برخی علائم بیماری آسم با بیماری کرونا نظیر سرفه های مکرر و تنگی نفس، در صورت بروز این علائم در زمان همه گیری بیماری کووید 19 به ویژه در همراهی با تب، لرز، درد عضلانی، سردرد، گلو درد، از دست دادن حس بویایی و چشایی در روزهای اخیر، ابتدا باید ابتلا به بیماری کووید 19 را مد نظر قرار دهید.
در زمان اپیدمی بیماری کووید 19 به دلیل انتقال ساده ویروس کرونا از طریق قطرات تنفسی و تماس با بیماران و افراد آلوده به ویروس و همچنین سطوح و اجسام آلوده، توصیه می شود که تا حد امکان از مراجعات غیر ضروری به مراکز درمان و مطب ها خودداری کنید و به همین دلیل لازم است آگاهی شما در خصوص عوامل خطر تشدید کننده بیماری، راه های پیشگیری و کنترل آسم و نحوه خود مراقبتی افزایش یابد.
به منظور حفظ سطح کنترل بیماری آسم، لازم است اقدامات ذیل را انجام دهید:
1. پرهیز از مواجهه با عوامل محرک و آغازگر بیماری ( مانند گرد و خاک، دود سیگار، آلاینده های شیمیایی و ...)
2. درمان دارویی
3. آشنایی با اصول خود مراقبتی بیماری.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 26695
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید