• 1402/10/04
مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

غربالگری جمعی از آموزگاران از سوی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

روز چهارم دی 1402، در راستای پویش ملی سلامت، غربالگری دیابت و فشار خون جمعی از آموزگاران مدرسه سید احمد خمینی از سوی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب انجام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب، مدیر این مرکز گفت: طی پویش ملی سلامت، کادر پرستاری و بهداشت حرفه ای طی هماهنگی قبلی با حضور در ادارات دولتی همجوار با این بیمارستان، اقدام به اندازه گیری فشار خون و قند خون کارکنان نموده و علاوه بر ارائه بروشور و آموزشهای لازم، افراد مشکوک و مبتلا را برای پیگیری به پزشک ارائه می دهند. در همین راستا با اعزام کارکنان مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب به مدرسه سید احمد خمینی، تعداد 13 نفر با اندازه گیری قند و فشار خون به پویش ملی سلامت پیوستند.

پیش از این نیز کارکنان آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان فارس با انجام غربالگری از سوی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب به پویش ملی سلامت پیوستند./ رئیسی

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 91957