• 1399/01/09
  • - تعداد بازدید: 192
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نقش کنترل عفونت در پیشگیری از کرونا ویروس در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

-

مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب بر توجه به موازین کنترل عفونت به عنوان بخش مهم و اساسی در ارائه خدمات درمانی به بیماران و مراجعین در پیشگیری از کرونا ویروس تاکید کرد.

«حمید پناهیان» مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب با اعلام این مطلب به تشریح اقدامات پیشگیرانه کرونا ویروس جدید (کووید -19)، در این مرکز پرداخت و گفت: همزمان با شیوع بیماری کرونا، پس از نشست های اولیه با پزشکان متخصص عفونی و مسئولان، تدابیر لازم اندیشیده و در همین راستا اقدامات گسترده ای اجرا گردید که طراحی فرایند مدیریت کرونا در سطح بیمارستان با در نظر گرفتن پذیرش، انتظار و انتقال بیماران مشکوک، ممنوعیت ملاقات بیماران، تعیین منطقه خاکستری و مکان های حضور بیماران مشکوک، به اشتراک گذاری تمامی دستورالعمل های وزارت بهداشت در ارتباط با بیماری کرونا، تمهیدات لازم جهت گندزدایی و ضدعفونی مستمر بخشها و واحدها و نظارتهای مستمر در این خصوص و تب سنجی مستمر کارکنان و مراجعین از جمله این اقدامات هستند.

مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب همچنین ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل های کشوری کرونا ویروس جدید (کووید -19)، آموزشهای عمومی و اختصاصی برای کارکنان اداری و پشتیبانی، پزشکان، پرستاران، کارکنان پاراکلینیک و خدمات ارائه شده و نظارتهای مستمر بر حسن اجرای این دستور العمل ها و احتیاطات، و نیز مدیریت تهیه، توزیع و استفاده صحیح از وسایل حفاظت فردی انجام گرفته و به صورت روزانه در بخشها ادامه دارد.

 

«میترا سهامی»، سوپروایزر کنترل عفونت در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب نیز با اشاره به اهمیت آمادگی بیمارستان به منظور مقابله و مواجهه با کرونا ویروس و حفظ ایمنی بیماران و کارکنان، مهمترین اقدامات این واحد با همکاری واحد آموزش کارکنان را اینگونه بیان داشت: 1. آموزش روش صحیح پوشیدن و خارج کردن وسایل حفاظت فردی در برخورد با بیماری کرونا ویروس به کارکنان پرستاری و خدمات به صورت عملی و چهره به چهره 2. آموزش نحوه نمونه گیری از بیمار مشکوک به کرونا با حفظ ایمنی و استفاده از وسایل حفاظت فردی 3. آموزش روش گندزدایی ابزار و تجهیزات پزشکی در بخشها 4. توزیع بسته های حفاظت فردی جهت کارکنان پرستاری، خدمات و پزشکان (شامل دستکش، گان (لباس فضایی)، مواد ضدعفونی کننده بهداشت دست) 5. نظارت مستمر بر نحوه اجرای دستورالعمل های کرونا ویروس ارسالی از وزارت بهداشت 6. نظارت مستمر بر گندزدایی ابزار و تجهیزات پزشکی در بخشها 7. ثبت اطلاعات بیماران بستری و سرپایی مشکوک به کرونا در سامانه الکترونیکی مرکز مدیریت مراقبت های درمانی (MCMC) 8. ثبت اطلاعات بیماران بستری مشکوک به کرونا در سامانه مراقبت بیماریهای واگیر 9. برگزاری نشست های مستمر در خصوص کرونا با مسئولان بیمارستان و پیگیری مصوبات 10. ارسال پیامکی آمار هفتگی بیماران و آموزشهای ارائه شده  به مرکز مدیریت بیماریهای واگیر (مرکز بهداشت شهدای والفجر) 11. پیگیری نتایج آزمایشات تشخیصی بیماران مشکوک به کرونا همراه با اقدامات لازم 12. توزیع بروشورهای اطلاع رسانی خود مراقبتی جهت تمامی بیماران 13. تهیه پوستر جهت اطلاع رسانی کرونا و نصب در تمامی واحدهای درمانی، اداری و پشتیبانی 14. نصب دیسپنسر و مایع ضدعفونی کننده دست در مجاورت دستگاههای حضور و غیاب کارکنان 15. بازدید نظارتی روزانه در بخشها و انبار مرکز به منظور کنترل موجودی وسایل حفاظت فردی و بررسی کمبود یا نیازهای احتمالی در این خصوص.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 21875
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید