• 1399/05/26
  • - تعداد بازدید: 246
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گفتگو با برترینهای نظام پیشنهادات مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب در سال 1398 (بخش دوم)

-

سه نفر از «برترین‌های نظام پیشنهادات مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب در سال 1398» در گفتگو با دبیر کمیته مدیریت دانش این مرکز، نظرات و انگیزه شان از مشارکت در نظام پیشنهادات و ثبت دانش را، در قالب پاسخ به پرسشهای مطرح شده بیان نمودند.

در بخش نخست از سری گفتگوها با برترین های نظام پیشنهادات، «فرحناز جم»، کارشناس علوم آزمایشگاه در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب، نظرات خود را بیان نمود. در بخش دوم «فاطمه السادات هاشمی نسب»، سرپرستار بخش کودکان مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب به شرح ذیل به سوالات مطرح شده از سوی «ساناز صفائی»، دبیر کمیته دانش مرکز پاسخ گفته که در ادامه آمده است.

پرسش 1. اغلب یک ایده به صورت تصادفی به ذهنتان می رسد یا روش خاصی برای خلق ایده دارید؟

پاسخ: اغلب اوقات عواملی چون وجود برخی مشکلات و یا وظایف تکراری موجب می شود تا به فراتر از حوزه فعالیت خود نگاه کرده و راه حلی هر چند غیر معمول را بیابیم که می تواند جرقه ایده ای بزرگتر در ذهن را سبب شود بدین صورت که هر زمان مشکلات موجود را برشمرده و جمع آوری می کنیم، ممکن است نا خودآگاه راه حل هایی نیز به ذهن خطور کند که می توان با آنها الگوی اولیه ای ساخت و حتی به خلق ایده ای تازه رسید. همچنین به چالش کشیدن پیش فرض ها و بیان کردن مشکلات و موانع به گونه ای دیگر نیز می تواند کمک کننده باشد. وقتی مسئله ای را متفاوت بیان می کنیم یعنی به طور مثال به جای بیان مشکل، بگوئیم برای بهبود در روند موضوع چه کاری می توان انجام داد، الگوهای فکری متفاوت ایجاد شده و ما را به سوی ایده های نو راهنمایی می کند.

پرسش 2. انگیزه مشارکت شما در ثبت دانش چیست؟

پاسخ: رسیدن به راهکارهای بهتر، امید به بهتر شدن وضعیت موجود، سرعت بخشیدن به روند انجام امور با بهترین و مطمئن ترین راه، گسترش و ارتقاء توانمندی خود، نوآوری در امور.

 پرسش 3. چه راهکاری برای افزایش مشارکت کارکنان در ثبت ایده ارائه می نمائید؟

پاسخ: ارزشمند شمردن ایده های ثبت شده با ارائه بازخورد مناسب و حمایت از کارکنان حتی با ثبت ایده ای کوچک می تواند مشوق خوبی جهت افزایش مشارکت کارکنان سازمان در افزایش خلاقیت و نوآوری و خلق ایده ها و تفکرات جدید گردد.

پرسش 4. ارائه ایده توسط شما چه تاثیری در بهبود روند اجرای امور داشته است؟

پاسخ: بهبود مستمر امور، توسعه کارها، سرعت و سهولت روند اجرای امور در گرو اجرایی شدن ایده ها و قدم های هر چند کوچک و ارائه ایده و راهکار جدید است. همین تغییرات هر چند اندک حاصل از اجرای ایده های کوچک و خلاقانه باعث بهبود روند اجرای کارها، تشویق پرسنل به انجام امور از طریق ایجاد خلاقیت و پیشگیری از رخوت و روزمرگی حاصل از انجام فعالیتهای خسته کننده تکراری و برطرف نمودن چالش های موجود در محیط کار گردیده است.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 27679
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید