• 1402/11/04

یک زنگ تفریح با طعم خوشمزه با برپایی «جشنواره خوشمزه ها» در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب

به مناسبت عید فرخنده ولادت حضرت علی (ع)، جشنواره خوشمزه ها به همت کمیته مدیریت دانش و بسیج مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب، مدیر این مرکز گفت: «جشنواره خوشمزه ها» با هدف افزایش نشاط سازمانی در راستای اجرایی نمودن فراخوان کمیته مدیریت دانش و برای دومین سال پیاپی در این مرکز برپا شد و استقبال خوب کارکنان را نیز همراه داشت.

«حمید پناهیان»، همچنین در حاشیه افتتاح این جشنواره ضمن ابراز خرسندی از این اقدام، از زحمات دبیر کمیته مدیریت دانش و مسئول بسیج این مرکز برای برنامه ریزی و اجرای این جشنواره قدردانی نمود.

«سمیه منتظری» دبیر کمیته مدیریت دانش در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب، با بیان استقبال این کمیته از پیشنهادات خلاقانه گفت: در راستای جلب مشارکت کارکنان در همکاری با کمیته مدیریت دانش، از نماد این کمیته بر روی بسته بندی نوشیدنی های پذیرایی جشنواره بهره گرفته شد.

«جشنواره خوشمزه ها» از ساعت 9:30 صبح روز سوم بهمن 1402، در محل سالن غذاخوری مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب به مدت یک ساعت برپا بود و طی آن شرکت کنندگان انواع غذاهای سنتی، فست فود، دسر و شیرینی های خود را به فروش رساندند./